درمان سردی بدن در طب سنتی/ طرز تهیه دمنوش ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۱۵
یکی از مشکلاتی که در فصل سرما به سراغ افراد زیادی می‌آید، سردی بدن است. با سرد شدن آب‌وهوا، احتمال مواجه شدن با این مشکل افزایش پیدا می‌کند. سردی بدن اغلب در دستان و پاها پدیدار می‌شود و ممکن است با لرزش نیز همراه باشد. اگر از این مشکل رنج می‌برید، پیشنهاد ما برای شما درمان سردی بدن در طب سنتی و با دمنوش‌های طبیعی است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.
درمان سردی بدن در طب سنتی/ طرز تهیه دمنوش ها
 
به گزارش پایگاه خبری ایرانی اسلامی:
دمنوش زنجبیل
زنجبیل تازه را به میزان یک قاشق غذاخوری در ظرفی مناسب رنده سپس با آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دَم کنید، داخل صافی بریزید و تفاله آن را بگیرید. این دمنوش بدنتان را گرم می‌کند و از شر ویروس‌های سرماخوردگی در امان نگه می‌دارد. مصرف دمنوش زنجبیل برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند نیز مفید است.
موارد منع مصرف: مصرف دمنوش زنجبیل برای مبتلایان به زخم یا درد معده مضر است و سوزش معده را افزایش می‌دهد همچنین نوشیدن این دَمکرده سردرد‌های ضربان‌دار را تشدید می‌کند، بنابراین باید با احتیاط استفاده شود.
دمنوش دارچین

چند تکه چوب دارچین را در یک قوری آب جوش، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دَم کنید همچنین می‌توانید کمی عسل هم به آن بیفزایید. افزودن چند قطره آب‌لیمو ترش تازه نیز طبع گرم دارچین را تعدیل می‌کند.

دمنوش گزنه

گزنه سرشار از ویتامین C، انرژی‌زا و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن است.

طرز تهیه: سه قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را با یک فنجان آب جوش، به مدت ۱۰ دقیقه دَم کنید و روزانه چند فنجان از آن بنوشید همچنین آب گزنه کم خونی و خستگی مفرط را نیز رفع می‌کند. برای این منظور باید برگ‌های تازه این گیاه را مخلوط، آب آن را صاف و هفته‌ای سه مرتبه نصف فنجان از آن میل کنید.

دمنوش بادرنجبویه

برای تهیه دمنوش بادرنجبویه باید مقداری از برگ‌های بادرنجبویه را در یک قوری آب سرد بریزید و روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس اجازه دهید با شعله غیرمستقیم خوب دَم بکشد.

دمنوش زیرفون

برای تهیه دمنوش زیرفون باید یک قاشق غذاخوری گل زیرفون را با یک لیوان آب بجوشانید و روزانه ۲ تا سه مرتبه از این محلول میل کنید.

مصرف زیاد دمنوش زیرفون کاهش فشارخون را به همراه دارد.

دمنوش برگ‌به

برای تهیه دمنوش برگ‌به باید ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ‌به را به مدت ۲۰ دقیقه خیس کنید سپس آن‌ها را بشویید. برگ‌های‌به را در یک لیتر آب در قوری حرارت دهید. وقتی آب جوش آمد، زیر آن را کم کنید و هنگامی‌که یک سوم آب تبخیر شد، دمنوش آماده است همچنین می‌توانید در صورت تمایل کمی هل یا چوب دارچین و عسل یا نبات به آن بیفزایید.

دمنوش نعناع

برای تهیه دمنوش نعناع، باید یک قاشق مرباخوری تا یک قاشق غذاخوری از پودر نعناع را با یک و نیم لیوان آب جوش، به مدت ۲۰ دقیقه دَم کنید.

دمنوش گلپر

برای تهیه دمنوش گلپر باید یک قاشق مرباخوری گلپر را در یک لیوان آب جوش بریزید سپس در ظرف را بگذارید و اجازه دهید که به مدت پانزده دقیقه بماند تا به رنگ زرد درآید

دمنوش مرزنجوش

برای تهیه دمنوش مرزنجوش باید مقداری از گیاه را در یک قوری آب جوش بریزید و اجازه دهید که با شعله‌ی غیرمستقیم دَم بکشد.
کد مطلب: 105443